فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست
انتخابات مجلس یازدهم

برخی ایرادات شورای نگهبان به استانی شدن انتخابات مجلس 98 از زبان کدخدایی

سخنگوی شورای نگهبان به تشریح ایرادات این شورا نسبت به طرح استانی شدن انتخابات مجلس 98 پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۴۰۷
به گزارش راهبرد معاصر  ، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان  با اشاره به آخرین بررسی‌های این شورا نسبت به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس 98 و استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم گفت: جلسات فوق‌العاده این شورا در هفته جاری نیز به طور مرتب برای بررسی این طرح برگزار شده و این جلسات فوق العاده همچنان ادامه دارد، البته ما روز گذشته نیز جلسه فوق‌العاده‌ای در این زمینه داشتیم.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است عصر امروز پنجشنبه (27 اردیبهشت) نیز جلسه فوق العاده‌ای در شورای نگهبان برای بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس داشته باشیم.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: تاکنون تعدادی از مواد طرح استانی شدن انتخابات مجلس را بررسی کرده‌ایم، اما هنوز به اتمام نرسیده که احتمال دارد در پایان جلسه امروز بررسی این طرح به اتمام برسد و ما نظرات خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام کنیم.

کدخدایی تصریح کرد: ایراداتی نسبت به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان وارد شده اما هنوز این ایرادات تنظیم نشده که شامل خلاف شرع و قانون اساسی بوده و همینطور ابهاماتی در این طرح وجود دارد، اما هنوز نمی‌توان جزئیات آن را اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه شورای نگهبان با اصل استانی شدن انتخابات مجلس مخالفتی ندارد، اظهار داشت: روش‌هایی در طرح فعلی مجلس پیش بینی شده که خلاف عدالت انتخاباتی است و عدالت انتخاباتی را نقض می‌کند، البته این طرح حقوق نامزدها و مردم را نیز نقض می‌کند که ایراداتی به این طرح از این حیث وارد شده است.

سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: برای این شورا تفاوتی بین استانی شدن و یا شهرستانی شدن انتخابات مجلس وجود ندارد، اگر بتوانیم فرمولی را تعریف کنیم که معایب طرح فعلی را نداشته باشد، ما مخالفتی نداریم اما مخالفت ما با روش‌های فعلی این طرح است.

کدخدایی در پایان خاطرنشان کرد: اگر معایب طرح فعلی استانی شدن انتخابات مجلس برطرف شود، قطعاً شورای نگهبان با آن موافق است و سعی می‌کنیم نظرات خود را درباره این طرح پیش از موعد مقرر قانونی 20 روزه به مجلس شورای اسلامی اعلام کنیم.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار