اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد
انتخابات مجلس یازدهم

برخی ایرادات شورای نگهبان به استانی شدن انتخابات مجلس 98 از زبان کدخدایی

سخنگوی شورای نگهبان به تشریح ایرادات این شورا نسبت به طرح استانی شدن انتخابات مجلس 98 پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۴۰۷
به گزارش راهبرد معاصر  ، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان  با اشاره به آخرین بررسی‌های این شورا نسبت به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس 98 و استانی شدن انتخابات مجلس یازدهم گفت: جلسات فوق‌العاده این شورا در هفته جاری نیز به طور مرتب برای بررسی این طرح برگزار شده و این جلسات فوق العاده همچنان ادامه دارد، البته ما روز گذشته نیز جلسه فوق‌العاده‌ای در این زمینه داشتیم.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است عصر امروز پنجشنبه (27 اردیبهشت) نیز جلسه فوق العاده‌ای در شورای نگهبان برای بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس داشته باشیم.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: تاکنون تعدادی از مواد طرح استانی شدن انتخابات مجلس را بررسی کرده‌ایم، اما هنوز به اتمام نرسیده که احتمال دارد در پایان جلسه امروز بررسی این طرح به اتمام برسد و ما نظرات خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام کنیم.

کدخدایی تصریح کرد: ایراداتی نسبت به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان وارد شده اما هنوز این ایرادات تنظیم نشده که شامل خلاف شرع و قانون اساسی بوده و همینطور ابهاماتی در این طرح وجود دارد، اما هنوز نمی‌توان جزئیات آن را اعلام کرد.

وی با تاکید بر اینکه شورای نگهبان با اصل استانی شدن انتخابات مجلس مخالفتی ندارد، اظهار داشت: روش‌هایی در طرح فعلی مجلس پیش بینی شده که خلاف عدالت انتخاباتی است و عدالت انتخاباتی را نقض می‌کند، البته این طرح حقوق نامزدها و مردم را نیز نقض می‌کند که ایراداتی به این طرح از این حیث وارد شده است.

سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: برای این شورا تفاوتی بین استانی شدن و یا شهرستانی شدن انتخابات مجلس وجود ندارد، اگر بتوانیم فرمولی را تعریف کنیم که معایب طرح فعلی را نداشته باشد، ما مخالفتی نداریم اما مخالفت ما با روش‌های فعلی این طرح است.

کدخدایی در پایان خاطرنشان کرد: اگر معایب طرح فعلی استانی شدن انتخابات مجلس برطرف شود، قطعاً شورای نگهبان با آن موافق است و سعی می‌کنیم نظرات خود را درباره این طرح پیش از موعد مقرر قانونی 20 روزه به مجلس شورای اسلامی اعلام کنیم.

منبع : تسنیم
ارسال نظر